Contact Us

Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero id nisi euismod, sed porta est consectetur. Vestibulum auctor felis eget orci semper vestibulum. Pellentesque ultricies nibh gravida, accumsan libero luctus, molestie nunc.L orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Address

123 Wall Street, New York / NY

Working Days/Hours

Mon - Sun / 9:00AM - 8:00PM


Send Us a Message

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Frequently Asked Questions

Når du overvejer at sætte et hegn op i et skel mellem dig og din nabo, eller ud til en vej, så vær opmærksom på , at du skal følge Hegnsloven. Følges Hegnsloven ikke kan man få bøder og naboer kan kræve ændringer på hegn i skel. Hegn må som hovedregel, ikke være højere end 180cm ud til offentlige veje og stier. Man må ikke gå i gang med at opsætte hegn i skel til nabo, hvis du og din nabo er uenige. Er dette tilfældet, skal man skriftligt kontakte det lokale Hegnssyn, som er tilknyttet ens kommune. Er man ikke tilfreds med den afgørelse som Hegnssynet træffer, kan man anke til Landvæsenskommissionen. Som grundejer (nabo), man forpligtiget til at betale halvdelen af udgifterne, samt til at deltage i arbejdet i forbindelse med opsætningen af et fælleshegn, medmindre hegnets opsætning udelukkende tjener den ene nabo. Alternativt kan du opsætte hegnet på din side af skellet og advisere naboen 30 dage før du opsætter hegnet. Hertil må du også lægge afstanden til skellet oven i højden på hegnet, så du kan overstige 180cm højde.
Alle vores rafter er naturprodukter, der afhængigt af temperatur og luftfugtighed ændrer karakter. Det betyder, at træet vil udvide sig i perioder med høj luftfugtighed og trække sig sammen i perioder med lav luftfugtighed, hvilket kan give vindridser og revner i overfladen. Dette er uden betydning for træets holdbarhed og er ikke reklamationsberettiget.
Når vi opsætter hegn, tager vi ikke ansvar for eventuelle ledningsskader, medmindre vi har fået tegningerne udleveret inden opsætningen. Vi sørger altid for at indhente ledningsoplysninger på grunden, og gør alt vi kan for at passe på forsyningsledninger, når vi graver.
Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer selv ansvaret pakken/varerne indtil vores modtagelse, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. • BEMÆRK ! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Betaling på dkhegn.dk forgår ved faktura modtagelse, som vil blive modtaget pr. email, efter ordren er blevet behandlet. Alle priserne er dagspriser og er i DKK, inkl. moms. • Materialer/leveringer skal betales inden afsendelse af varen, hvis du er ny kunde hos dkhegn og ikke er registreret i vores faktura-system. • Faktura på opsætningsopgaver fremsendes efter opgaven er afsluttes. • Opgaven er afsluttet når alle rafter og stolper er opsat. Bliver dkhegn forhindret af kunden i at tilskære stolper og rafter, som følge af at kunden ikke kan tage beslutningen på stedet, vil dette ikke have nogen indflydelse på fakturas forfaldsdato. • Efter kunden har besluttet sig endeligt, vil dkhegn komme forbi v. første lejlighed og skære rafter og stolper til, hvorefter en faktura på kørselstillæg á 1850 kr. Inkl. Mom. vil blive fremsendt.