Om dk-hegn og kontakt

Kontaktoplysninger

Hovednummer

Åbningstider

Mandag-Torsdag:
08.00 – 15.30
Fredag:
08.00 – 14.00

Adresse

Adresse

DK.Hegn A/S
Salbjergvej 41
4622 Havdrup

Email

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Christian Lousen

Salgschef
Tlf. 53 56 71 46
post@dkhegn.dk
christian svendsen

Christian Svendsen

Driftschef
Tlf. 27 29 74 77
cs@dkhegn.dk
Armen Avakian

Armen Avakian

Ejer
post@dkhegn.dk
Valdas Rudauskas

Valdas Rudauskas

Produktionschef
post@dkhegn.dk
Stanislovas Pakamanis

Stanislovas Pakamanis

Projektleder
adkhegn er producent af hegn

DKhegn A/S er en førende danskbaseret producent af hegn. Virksomheden opererer både i Danmark og i den østlige Baltiske region. Vores firma har mere end 20 års erfaring med at designe, fremstille og installere hegn og porte af høj kvalitet i hele regionen. I årenes løb har vores ekspertise og produktionskompetencer udviklet sig og gjort alle vores træhegn og porte ekstremt konkurrencedygtige, samtidig med at vi bibeholder den højeste kvalitet.

Montering af raftehegn

Dkhegn er ejet af en gros-virksomheden AB Miljø A/S, som har en af de største hegnspladser på Sjælland. Hos os finder du alt inden for indhegning, og vi sælger hegn til private i hele Danmark. Vi leverer både standard og individuelt tilpassede løsninger. Vi er kendte i hele landet for vores fremragende kvalitets håndværk, velbyggede og bæredygtige hegn. Med vores egen produktion er vi eksperter i træværk og specialdesign, der passer til et hvert behov. Vores omfattende viden og fair prissætning gør os til en favorit hos både handels -og detailkunder i regionen.

Dkhegn er eksperter i hegn

Vi importerer selv det træ, som vi anvender til salg og fremstilling af vores hegn. Vi henter træet fra skovrige områder i Sverige, Litauen, Polen og Rumænien, som alle er lande med lange kolde vintre. De kolde vintre giver træet en langsom vækst og dermed langt den bedste kvalitet og holdbarhed. Da vi har eget, stort lager, kan vi sikre hurtig levering af de typer af træ, som anvendes til fremstilling af vores hegn. Leveringstiden er på højst en uge, og i de fleste tilfælde kan vi levere fra dag til dag. Det er vigtigt for os at yde den bedst tænkelige service, hvorfor vi altid sørger for at overholde aftalte betingelser og leveringstider samt have konkurrencedygtige priser.

Vi kan hjælpe dig med ekspertrådgivning om hvilken type materiale du skal bruge, eller hvordan du får mest ud af dit budget. Vores kyndige team er altid glade for at besvare spørgsmål og sikre, at du har nøjagtigt det, som du skal bruge for at få arbejdet gjort. Du kan hente inspiration til dit nye hegn her på siden eller ved at besøge os i Havdrup. Hegnsmaterialerne kan du bestille direkte via vores webshop eller du kan ringe til os på telefon 24 41 62 71, hvis du ønsker personlig betjening. Vi har egne vogne til rådighed, hvilket betyder, at vi kan levere hurtigt og til tiden. Du kan også selv hente varerne på vores store lager. Vi glæder os til at møde dig.