Opsætning af hegn

HEGN INKL. OPSÆTNING

Opsætning af raftehegn

RAFTEHEGN INKL.

OPSÆTNING

Raftehegn er et populært produkt og vi har flere varianter. Læs mere om raftehegn med opsætning og hvordan du modtager et helt uforpligtende tilbud på opsætning af raftehegn.

Fra 1.500,- pr. meter


Opsætning af komposithegn

KOMPOSITHEGN INKL.

OPSÆTNING

Et komposithegn har mange fordele. Læs mere om komposithegn med opsætning og hvordan du modtager et uforpligtende tilbud på opsætning af komposithegn.

Fra 2.100,- pr. meter


opsætning_af_bræddehegn.jpg

BRÆDDEHEGN INKL.

OPSÆTNING

Et bræddehegn er et solidt valg. Læs mere om bræddehegn med opsætning og hvordan du modtager et uforpligtende tilbud på opsætning af dit nye bræddehegn.

Fra 1.350,- pr. meter


Opsætning af pileflethegn

PILEFLETHEGN INKL.

OPSÆTNING

Et klassisk pileflethegn i høj kvalitet. Læs mere om pileflethegn med opsætning og hvordan du modtager et uforpligtende tilbud på opsætning af dit nye pileflethegn.

Fra 1.155,- pr. meter


opsætning af hegn komposit

SYSTEMHEGN INKL.

OPSÆTNING

Et godt trykimprægneret FT-Systemhegn. Læs mere om FT-Systemhegn med opsætning og hvordan du modtager et uforpligtende tilbud på opsætning af dit nye systemhegn.

Fra 2.000,- pr. meter


NÅR DU VÆLGER HEGN INKL. OPSÆTNING

Vi afgiver fast pristilbud – alt inklusivt – på opsætning af dit nye hegn:

– Hurtig levering (alt træ på eget lager)
– Overholdelse af alle tider og aftaler
– Kort opsætningsperiode, 1-3 dage
– Nænsom behandling af haveanlæg
– Oprydning efter arbejdet

Vi byder dig velkommen til at udfylde vores formular eller ringe direkte til os på 53 56 71 46 så guider vi dig igennem processen for at modtage et uforpligtende tilbud lige efter dine krav og ønsker.

FORDELE VED AT VÆLGE HEGN MED OPSÆTNING

Transport inkluderet

Hurtig levering da vi har alt træ på eget lager. Vi søger også for bortskaffelse af dit gamle hegn.

Vi medbringer alt udstyr

Vi har alt med og derfor behøver du ikke anskaffe dig dyrt udstyr og redskaber.

Opsætning på 1 til 3 dage

Dit hegn er oppe i en fart, normalt 1-3 dage. Vi sikre skønsom omgang med din have og oprydning efter arbejdet.

OVERVEJER DU AT FÅ OPSAT ET NYT HEGN?

DK-Hegn er din professionelle partner, der sikrer et perfekt resultat hver gang. Her er nogle af fordelene ved at lade os opsætte dit hegn for dig:

  1. Erfaring og ekspertise: Med mange års erfaring og dybdegående kendskab til forskellige hegntyper og materialer er vores team af eksperter klar til at levere en førsteklasses service, der opfylder dine behov og ønsker.
  2. Kvalitetsmaterialer: Vi bruger kun de bedste materialer og sikrer dermed, at dit hegn er holdbart, stabilt og æstetisk tiltalende.
  3. Tidsbesparelse: Ved at lade os opsætte dit hegn kan du spare tid og besvær. Vi garanterer en hurtig og effektiv opsætning uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  4. Korrekt installation: Vi sikrer, at dit hegn er korrekt installeret og opfylder alle gældende regler og forskrifter. Dette bidrager til din tryghed og sikrer, at dit hegn står sikkert og stabilt i årevis.
  5. Tilpassede løsninger: Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer præcis til dine behov og ønsker, uanset om du søger et hegn til privat brug, erhverv eller offentlige områder.
  6. Konkurrencedygtige priser: Vores priser er konkurrencedygtige, og vi tilbyder en fremragende værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lad DK-Hegn hjælpe dig med at få det perfekte hegn, der opfylder dine krav og forventninger. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud.

DET SIGER VORES KUNDER

Rigtig professionelt og flot arbejde til aftalt tid.
70 m. raftehegn opsat på 2 dage, incl. fjernelse af det gamle hegn, og oprydning.Kan kun anbefales.

BirgerNordjylland

Fremragende – har nu fået udført hegn 2 gange af dkhegn og er supertilfreds med løsningerne og arbejdets udførsel. Virkelig behagelige og dygtige gutter.

0
+
ÅRS ERFARING
0
+
OPSÆTNINGER AF HEGN
0
+
TILFREDSE KUNDER
0
KM
MONTERET HEGN