Opsætning af hegn

DKhegn bruger i gennemsnit ca. 1,5 time pr. 3-4 meter færdigt hegn.
Vi kan derfor levere og opsætte ca. 25m hegn på én dag, under optimale forhold. Læs mere om opsætning af hegn. Opsætning af raftehegn.

Vi låner desværre ikke værktøj til opsætning af hegn.
Vi har desværre ikke et katalog, men alle hegnstype kan ses på vores hjemmeside, under Galleri her.
Vi sælger kun vores produkter i Danmark.
Vi får mange forespørgsler på opmålinger og anbefaler istedet at man selv måler op via krak.dk eller google maps. Ud fra jeres opmålinger kan vi udforme et tilbud. Accepteres tilbuddet, kan vi lave en kontrolopmåling inden opstart af opgaven. Det er derfor dit eget ansvar at sende de nogenlunde korrekte mål. Men ellers I er meget velkommen til at kigge forbi vores kontor i Havdrup, efter aftale, så kan vi foretage målingen for jer, på krak eller google maps. Har I ingen mulighed for at måle op selv, kan vi gøre det for jer, såfremt opgaven er 25m eller længere.
Ja, vi leverer og monterer hegn og materialer i hele Danmark. Udfyld venligst vores formular på hjemmesiden under Opsætning, så vi kan vende tilbage med et tilbud på din opgave.
DKhegn bruger i gennemsnit ca. 1,5 time pr. 3-4 meter færdigt hegn. VI kan derfor levere og opsætte ca. 25m hegn på én dag, under optimale forhold.